Firemní raut vyžaduje společenský oděv


Když firma uspořádá předvánoční večírek a pozve své zaměstnance na konzumaci občerstvení v hotelových prostorách, předpokládá se, že tu budou všichni oblečeni do vhodného oděvu. V tomto směru to mají mnohem jednodušší muži, kteří vytáhnou z šatníku pánský oblek a kravatu, obují lakýrky, učešou vlasy, oholí se nebo upraví vousy, a mohou vyrazit do ulic. U žen to tak snadné ale nebude. Ženy musí citlivě volit mezi kostýmem a společenskými šaty, musí k nim také vybrat správnou obuv, oděvní doplňky, poladit účes, líčení, případně make-up, a to vše vyžaduje mnohem více soustředění a energie. Při oblékání šatů nebo halenky se ale vyskytuje známý problém – oblékat podprsenku – ano či ne?

žena v šatech

Podprsenka se ke každému typu šatů a kostýmů nehodí, kazí celkový dobrý dojem a navíc není na těle zrovna příjemná. Nabízí se pak podprsenku odložit a oblékat šaty bez ní, ale zas se tu objevuje další potíž – průsvitná látka zviditelní prsní bradavky, a to rozhodně není na těchto společenských událostech žádoucí. Co s tím?

sedící žena

Kryty bradavek – již řadu let se vyrábí speciální lepicí kolečka, ta se nalepí na prsní bradavky, kde drží mnoho hodin. Nevadí jim ani pot a vlhkost nebo voda, jsou to velmi odolná řešení s tím, že jsou zároveň zdravotně nezávadná a velmi levná. Ochrana bradavek se vyrábí v několika barvách – v bílé, tělové a černé. Můžete je zároveň využít při mnoha dalších příležitostech, nejen na firemním rautu, lze je nosit denně do zaměstnání, na výlety do přírody, pro sportování i na delší dovolenkové pobyty. Zakrýváním bradavek ukryjete to podstatné, co budí mezi lidmi rozruch, a tak vůbec nevadí, že jsou patrné vnější obrysy ňader – dokud totiž muži nespatří bradavky, nereagují vysloveně na sexuální podnět a zůstávají spíše v tomto směru neutrálními. Kryty bradavek tedy chrání a zabezpečují vaše soukromí.